Prayer

Prayer

Добре дошли в страницата на SMS BIBLIA

/BG / Публикувай молитвата си, чрез електронната си поща

/ENG/Post your prayer by e-mail

/1/ -E-mail; bpb1.prayer@blogger.com

/2/ -E-mail; christianfreeroma.prayer@blogger.com

Прилагаме още една електронна поща за публикуване на Молитва ; christianfreeroma.prayer@blogger.com . SMS BIBLIA е отворена за вашите молитви не само да предлагате, но и да се молите свободно, да подкрепите някой в молитва,e-mail; bpb1.prayer@blogger.com .

SMS BIBLIA контролира единствено и само да няма обидни думи, порнографско съдържание, премахва чужди реклами понеже е отворена страница, с цел да ви опазим от вируси и авторитета, като християни. Не натискайте линкове от реклама на публикациите , защото е отворен код за публикуване от всички от цял свят.

SMS BIBLIA е анонимна към всички свой клиенти и може да се коментира анонимно,необходимо е просто да следвате инструкциите , с изключение на онези които влизат легално с GOOGLE акаунт и коментират дадена молитва.

На публикации не отваряйте рекламите. Реклама може да се отвори само и единствено на СТРАНИЦИТЕ на web сайта, изрично е написано РЕКЛАМА, погледнете вижда се от дясната страна, когато сте на компютър и от горната страна мобилните телефони, към НАЧАЛНА СТРАНИЦА .

+++Знаете ли, че SMSBIBLIA на всеки 30 мин. някой се моли за вас? Това е така, защото ние не искаме да отпаднете от вяра, а също да бъдете изцелени и благословени мощно в името на Отца , Сина и Святия Дух ! +++

Ако искате да получавате нови съобщения за публикувани молитви, просто се регистрирайте на сайта ни.


*Translate page here of you chosen language *

Translator web - Преводач

*Translate page here of your chosen language* --- *Преведете страницата от тук на вашият избран език*
За съжаление търсената от вас страница в този блог не съществува.
За съжаление търсената от вас страница в този блог не съществува.

Формуляр за връзка - Contact With Us

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог и интернет мрежа - Look for in site