Prayer

Prayer

Добре дошли в страницата на SMS BIBLIA

/BG / Публикувай молитвата си, чрез електронната си поща

/ENG/Post your prayer by e-mail

/1/ -E-mail; bpb1.prayer@blogger.com

/2/ -E-mail; christianfreeroma.prayer@blogger.com

Прилагаме още една електронна поща за публикуване на Молитва ; christianfreeroma.prayer@blogger.com . SMS BIBLIA е отворена за вашите молитви не само да предлагате, но и да се молите свободно, да подкрепите някой в молитва,e-mail; bpb1.prayer@blogger.com .

SMS BIBLIA контролира единствено и само да няма обидни думи, порнографско съдържание, премахва чужди реклами понеже е отворена страница, с цел да ви опазим от вируси и авторитета, като християни. Не натискайте линкове от реклама на публикациите , защото е отворен код за публикуване от всички от цял свят.

SMS BIBLIA е анонимна към всички свой клиенти и може да се коментира анонимно,необходимо е просто да следвате инструкциите , с изключение на онези които влизат легално с GOOGLE акаунт и коментират дадена молитва.

На публикации не отваряйте рекламите. Реклама може да се отвори само и единствено на СТРАНИЦИТЕ на web сайта, изрично е написано РЕКЛАМА, погледнете вижда се от дясната страна, когато сте на компютър и от горната страна мобилните телефони, към НАЧАЛНА СТРАНИЦА .

+++Знаете ли, че SMSBIBLIA на всеки 30 мин. някой се моли за вас? Това е така, защото ние не искаме да отпаднете от вяра, а също да бъдете изцелени и благословени мощно в името на Отца , Сина и Святия Дух ! +++

Ако искате да получавате нови съобщения за публикувани молитви, просто се регистрирайте на сайта ни.


*Translate page here of you chosen language *

Translator web - Преводач

*Translate page here of your chosen language* --- *Преведете страницата от тук на вашият избран език*

петък, 15 август 2014 г.

Да остана верен до край на Христос!

Мили братя и сестри в Христос, намирам се в голяма беда!! Към живота ми идват много коварни изкушения целящи да ме завлекат към блудство и прелюбодейство!! Това, което копнея от цялото си сърце е да остана верен до край на Христос!! Моля ви от сърце,нека се молим Господ да ме изгради да бъда твърд и неприкосновен за да мога да устоя и на най-голямото изкушение,от този тип и да прославя Господа!! Моля ви подкрепете ме в молитва, Господ да се погрижи да придобия имунитет и голяма твърдост, та каквото изкушение от такъв характер да ме връхлети да бъда непоклатим! Божията благодат да бъде с вас!

3 коментара:

Пастор Борис Борисов каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Пастор Борис Борисов каза...

Скъпи братко в Христа Исуса. Несъмнено тези изкушения са огромни. За това ти препоръчвам да застанеш на пост и молитва и да предложиш тази нужда на Бога. Ние също ще предложим твоята нужда пред Бога.
Изкушенията идват тогава,когато мислите ни отиват или ги отдаваме към тази насока,но за да ги избегнеш трябва Божието Слово да живее в сърцето ти и да си зает с Словото на Бога.
Препоръчвам ти,да изучаваш стихове на изуст,да посещаваш редовно църква,да четеш библията всеки ден, и когато идват мислите представи ги на Бога.
Ако е дошло времето да се задомиш,моли Господ да ти покаже най-правилният партьор в живота ти .
Вземи да участваш в благосвестие и ангажрай се ,тогава ,когато си зает с Господа несъмненно ще изчезнат и мислите.
Запомни ти си по силен , когато си с Бога.
Ако си повече от победител,мислите не могат да те събарят.
Птиците не можеш да ги спреш да летят,но ти можеш да спреш да не си направят място в главата ти. А това става ,чрез Словото на Господа и Св.Дух.
Съпротиви им се и те ще бягат от теб.
Бъди благословен.

Анонимен каза...

Благодаря от сърце на вас, скъпи братя и сестри и отдавам слава на Господа за подкрепата, която ми оказвате в тези тежки за мен моменти.

Формуляр за връзка - Contact With Us

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог и интернет мрежа - Look for in site