Prayer

Prayer

Добре дошли в страницата на SMS BIBLIA

/BG / Публикувай молитвата си, чрез електронната си поща

/ENG/Post your prayer by e-mail

/1/ -E-mail; bpb1.prayer@blogger.com

/2/ -E-mail; christianfreeroma.prayer@blogger.com

Прилагаме още една електронна поща за публикуване на Молитва ; christianfreeroma.prayer@blogger.com . SMS BIBLIA е отворена за вашите молитви не само да предлагате, но и да се молите свободно, да подкрепите някой в молитва,e-mail; bpb1.prayer@blogger.com .

SMS BIBLIA контролира единствено и само да няма обидни думи, порнографско съдържание, премахва чужди реклами понеже е отворена страница, с цел да ви опазим от вируси и авторитета, като християни. Не натискайте линкове от реклама на публикациите , защото е отворен код за публикуване от всички от цял свят.

SMS BIBLIA е анонимна към всички свой клиенти и може да се коментира анонимно,необходимо е просто да следвате инструкциите , с изключение на онези които влизат легално с GOOGLE акаунт и коментират дадена молитва.

На публикации не отваряйте рекламите. Реклама може да се отвори само и единствено на СТРАНИЦИТЕ на web сайта, изрично е написано РЕКЛАМА, погледнете вижда се от дясната страна, когато сте на компютър и от горната страна мобилните телефони, към НАЧАЛНА СТРАНИЦА .

+++Знаете ли, че SMSBIBLIA на всеки 30 мин. някой се моли за вас? Това е така, защото ние не искаме да отпаднете от вяра, а също да бъдете изцелени и благословени мощно в името на Отца , Сина и Святия Дух ! +++

Ако искате да получавате нови съобщения за публикувани молитви, просто се регистрирайте на сайта ни.


*Translate page here of you chosen language *

Translator web - Преводач

*Translate page here of your chosen language* --- *Преведете страницата от тук на вашият избран език*

петък, 20 февруари 2015 г.

Вик към Бога!; Cry to God!

Господи Всемогъщи, аз се обръщам с вик към Теб и се моля Ти да погледнеш с милост към мен, и към всеки един от моите братя и сестри тук! Ти Боже пазиш милост и правда до 1000 поколения към всеки, който Те обича и пази Твоите заповеди. Аз вярвам Господи, че тук има много точно такива Твои деца. И аз сега викам към Теб, Господи за моя живот и за животите на моите братя и сестри, да дойдат цялата тази Твоя милост, правда и благословения, които си обещал на онези, които Те обичат! Боже, погледни, Боже смили се, Боже дай избавление за мен и за Твоите деца, които са тук! Ти правиш несравнимо повече отколкото ние мислим или искаме и ние сега Те молим да Го сториш Господи, както го стори, когато изведе Твоя народ от робство! Моля се простри мощната Си ръка и издигната мишца и извърши избавление за мен и за всички, които са възлюбили Твоето явление! Моля се за изходен път и сбъдване на Твоите обещания в моя живот и на всички Твои деца тук! Всичко това моля и смирено прося пред Твоя трон Боже на силите,в Името на Единородния Син Божи и наш Господ Исус Христос! Амин!

Lord God Almighty, I turn to cry to you and beg you to look with mercy on me, and to each of my brothers and sisters here! You keep God's mercy and righteousness to 1000 generations to anyone who loves and keep his commandments. I believe God, that there are many exactly your children. And now I cry to Thee, O Lord of my life and the lives of my brothers and sisters to come all this thy mercy, righteousness and blessings promised to those who love! God, look at God have mercy God give victory for me and for your children who are here! You do infinitely more than we think or want, and we now ask God to do so, as it did when you put your people from slavery! Please forth His mighty hand and an outstretched arm and wrought deliverance for me and for all who love thy phenomenon! I pray for the starting time and the fulfillment of your promises in my life and all your children here! All pray humbly beg before Your throne, O God of forces in the name of the only begotten Son of God and our Lord Jesus Christ! Amen!

Няма коментари:

Формуляр за връзка - Contact With Us

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог и интернет мрежа - Look for in site