Prayer

Prayer

Добре дошли в страницата на SMS BIBLIA

/BG / Публикувай молитвата си, чрез електронната си поща

/ENG/Post your prayer by e-mail

/1/ -E-mail; bpb1.prayer@blogger.com

/2/ -E-mail; christianfreeroma.prayer@blogger.com

Прилагаме още една електронна поща за публикуване на Молитва ; christianfreeroma.prayer@blogger.com . SMS BIBLIA е отворена за вашите молитви не само да предлагате, но и да се молите свободно, да подкрепите някой в молитва,e-mail; bpb1.prayer@blogger.com .

SMS BIBLIA контролира единствено и само да няма обидни думи, порнографско съдържание, премахва чужди реклами понеже е отворена страница, с цел да ви опазим от вируси и авторитета, като християни. Не натискайте линкове от реклама на публикациите , защото е отворен код за публикуване от всички от цял свят.

SMS BIBLIA е анонимна към всички свой клиенти и може да се коментира анонимно,необходимо е просто да следвате инструкциите , с изключение на онези които влизат легално с GOOGLE акаунт и коментират дадена молитва.

На публикации не отваряйте рекламите. Реклама може да се отвори само и единствено на СТРАНИЦИТЕ на web сайта, изрично е написано РЕКЛАМА, погледнете вижда се от дясната страна, когато сте на компютър и от горната страна мобилните телефони, към НАЧАЛНА СТРАНИЦА .

+++Знаете ли, че SMSBIBLIA на всеки 30 мин. някой се моли за вас? Това е така, защото ние не искаме да отпаднете от вяра, а също да бъдете изцелени и благословени мощно в името на Отца , Сина и Святия Дух ! +++

Ако искате да получавате нови съобщения за публикувани молитви, просто се регистрирайте на сайта ни.


*Translate page here of you chosen language *

Translator web - Преводач

*Translate page here of your chosen language* --- *Преведете страницата от тук на вашият избран език*

сряда, 29 април 2015 г.

Анонимен; Вик за помощ!

От дълги години водя ожесточена борба с похот, плътски страсти и изкушенията на сатана, който се възползва от тези ми слабости. Аз знам, че изкушения винаги ще има. Но нека се помолим Господ радикално да трансформира умът, сърцето и погледа ми за да бъда аз винаги безапелационен победител във всяко такова изкушение! Нека се помолим да придобия пълен имунитет, твърдост, мъдрост, разум и острота на умът, така че да прославям Бога във всяко изкушение, от този тип. Понеже съм не семеен, нека се помолим и за това, Бог да ме събере с момичето, което е предопределил за мен. Нека Бог да ви благослови!

1 коментар:

Пастор Борис Борисов каза...

Скъпи братко в Господа Исуса Христа . В сайта непрекъсанто преглеждаме всички молитви и се молим за всяка една нужда и знаем , че всяка една нужда е съществено важна за всеки един християнин.

Няколко съвета за побеждаване на греха или т.н. както го казваш ИМУНИТЕТ .....

Какво е необходимо , за да бъда здрав християнин , в случай , че се случва горепосочените проблеми ?

1.Молитва - Което е средство за нашият духовен растеж.
2.Общение с Бога - Старанието , упованието да можеш по различни начини да общуваш с Бога и да го чуеш ;
а/ В молитва.
б/ В четане на библията.
в/ В хваление на Бога , чрез песни и химни , както и свидетелство .
г/ В изучаване на Божието слово всеки ден и наизуст по един стих .
д/ В разни дела , помагане на братя и сестри в нужда с труд.
е/ В групи и споделяне на словото.

3. Мъдрост се придобива по няколко начина;
а/ В слушане на Божието слово .
б/ Прочитане на Псалми , Притчи и Еклесияст.
в/ Намери примери който са библейски случки и виж какво се случвало с хората , които са били в този път и да приемеш образ да бъдеш или да не бъдеш като тях.
г/ Народините мъдрости помагат , като за поука .

4. Остър ум се придобива единствено само , чрез послушание на Бога,като видиш зло да бягаш от него и с бърборковците , подигравателите и присмивателите да не общуваш , нито да седиш с тях.

5,Когато дойдат изкушенията - имаш пълното право да им запретиш в името и в кръвта на Исус Христос да се махнат. Запомни добре този е сатанински дух. Което значи , че не е от нашите и имаш правото и властта да заповядваш . Обаче не да им се подмазваш и да им се покориш , да вземеш молитвата , четеш словото и запрещаваш .

Ти си царски син и никой сатанински дух не може да ти заповядва , освен ако не им се покориш , като покорен слуга.

Това ,че имаш борба е добре , защото си на прав път , не си в греха . Ние трябва да устоим в победата , която Христос е извоювал.

Накрая ще завърша така ;
Ако си семеен какво ще придобиеш и какво ще загубиш ?
1. Семейният мисли за дом,деца,жена и е пълен с проблеми и житейски грижи и който иска да се натовари не греши , но означава ,че приема двоен товар да бъде верен на Бога и на половинката . Да пази семейството и честа.

2. Неженения ; няма тези борби , той мисли за Господа и как да му угоди. Депресията е анулирана , но не значи ,че няма да има борба срещу грехът !

Много от християнските семейства пропадат именно в това в липсата на максимално носене на товара на всички и всичко . Работа, Дом,Жена,Деца,Внуци и др. С удължаването на времето или с времето проблемите растат все повече , тези които не са устояли са достигнали до крайности.

Какъв е моя съвет ?
-Преди да поемаш голямата отговорност в живота и големите депреси в живота , направи нещо за Бога.
-Бягай от греха и търси Бога , не слушай човеци , даже и мен,но само Бога,така ще устоиш.

Дано да съм ти бил полезен.

Формуляр за връзка - Contact With Us

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог и интернет мрежа - Look for in site