Prayer

Prayer

Добре дошли в страницата на SMS BIBLIA

/BG / Публикувай молитвата си, чрез електронната си поща

/ENG/Post your prayer by e-mail

/1/ -E-mail; bpb1.prayer@blogger.com

/2/ -E-mail; christianfreeroma.prayer@blogger.com

Прилагаме още една електронна поща за публикуване на Молитва ; christianfreeroma.prayer@blogger.com . SMS BIBLIA е отворена за вашите молитви не само да предлагате, но и да се молите свободно, да подкрепите някой в молитва,e-mail; bpb1.prayer@blogger.com .

SMS BIBLIA контролира единствено и само да няма обидни думи, порнографско съдържание, премахва чужди реклами понеже е отворена страница, с цел да ви опазим от вируси и авторитета, като християни. Не натискайте линкове от реклама на публикациите , защото е отворен код за публикуване от всички от цял свят.

SMS BIBLIA е анонимна към всички свой клиенти и може да се коментира анонимно,необходимо е просто да следвате инструкциите , с изключение на онези които влизат легално с GOOGLE акаунт и коментират дадена молитва.

На публикации не отваряйте рекламите. Реклама може да се отвори само и единствено на СТРАНИЦИТЕ на web сайта, изрично е написано РЕКЛАМА, погледнете вижда се от дясната страна, когато сте на компютър и от горната страна мобилните телефони, към НАЧАЛНА СТРАНИЦА .

+++Знаете ли, че SMSBIBLIA на всеки 30 мин. някой се моли за вас? Това е така, защото ние не искаме да отпаднете от вяра, а също да бъдете изцелени и благословени мощно в името на Отца , Сина и Святия Дух ! +++

Ако искате да получавате нови съобщения за публикувани молитви, просто се регистрирайте на сайта ни.


*Translate page here of you chosen language *

Translator web - Преводач

*Translate page here of your chosen language* --- *Преведете страницата от тук на вашият избран език*

сряда, 20 май 2015 г.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИМ ?

НЯКОЛКО НАСЪРЧИТЕЛНИ ИЗРЕЧЕНИЯ:
    
      МОЛИТВАТА е необходимост , живот и утеха за християнина . Когато се молим един за друг МОЛИТВАТА е утеха за другия , за когото се молиш.
Когато се молим пред лицето на Бога смиряваме себе си , а това е угодно на Бога .
Когато се молим повече хора , дори от целия свят =това радва сърцето на нашият небесен Баща и Той ни вижда свързани в една здрава " ВЕРИГА " на любов , милосърдие и смирение . Тази верига събаря греховете ни и ни води към освобождение и спасение на душите ни . А това е и целта на Бога  , Който казва : " Направете " ВЕРИГАТА " колкото морето . Споявайте я и я удължавайте . Вършете тази дейност с търпение , с любов и смирение . Без гордост , без надменност и високомерие . Не казвайте :  "Аз не съм достоен . "  Защото Аз приемам всекиго който падне на колене пред Мене . "
Исус обича и приема всекиго.
Той има Свой избрани , които трябва да помагат в свързването на тази " верига ". Тази " верига " от МОЛИТВИ ни свързва с Бога .
Това е свободата . Това е спасението.
    " Не ви интересува , кой какво ще говори за вас , кой как ще застане срещу вас , но радвайте се  , че имате Този в сърцето си , Който ще ви направи щастливи. А именно Господ Бог -
Исус Христос . "-казва Исус
Нека се МОЛИМ за греховете на целия свят ,  за служителите на Бога , за мъжете политици . Да Молим за любовта ! Защото , ако любовта отпадне , загубено е спасението ни.
     Нека не казваме :"Аз направих ! Аз мога  ! "Защото това е гордост и грях .
Исус казва " Имайте любов помежду си ! " Да си помагаме и да показваме милост . Исус иска да имаме любов , да бъдем братя и приятели на Бога .
Обединението в тази "верига " на любовта събаря богохулството и греховете , които се правят ден из ден ."
ГОВОРЕТЕ , МОЛЕТЕ СЕ ! Ако вие не говорите  и не се молите в тази тъмнина , как ще изгрее " Светлината на света " ?  Говорете за освобождението от греховете , за да се радва Моето сърце и всяка душа да е добре . МОЛИТВАТА с вяра ще промени сърцата ви . Аз ще ви дам сила и успех . И ще благословя всички работници и работнички.
Аз страдам - казва Исус . Виждам улиците пълни с кръв . Виждам света винаги във война . Не мързелувайте . Искам нощем и денем да правите жертва за Мене , като спасявате души . Аз съм начинателят на " ВЕРИГАТА " на молитва и любов . Младежите трябва да влязат в правия път , защото са объркани . Родителите да намерят време за децата си . Да им дадат внимание , търпение и любов . да ги упътят къде е Бог , защото ние с Отца сме винаги близо до тях .
За да се освободят от много зависимости се иска много МОЛИТВИ. -казва Исус
Говорете им да имат любов в сърцата си , не само за утеха , но и за Божията любов , която ще ги направи щастливи .
Чрез говорене , МОЛИТВИ , проповядване на справедливата и голяма Божия любов , тя ще влезе в тяхното сърце . "
     Исус казва още , че греховете са много , а МОЛИТВИТЕ малко. И това натъжава сърцето Му.
    Но , който прави всичко това ще дава плодове ден из ден .
Демоните искат да отнемат мирът от добрите души , но
СИЛАТА НА ОБЩАТА МОЛИТВА Е БИЧ СРЕЩУ САТАНА !
     На работа братя . Няма време ! Исус ни чака !
НА КОЛЕНЕ ЗА НУЖДИТЕ НА НАШИТЕ БРАТЯ !
ДА ДАВАМЕ ПЛОДОВЕ УГОДНИ НА ГОСПОДА !
Да зарадваме нашият Господ -Бог , за да бъдем щастливи !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ БРАТКО И СЕСТРО КЪМ НАШАТА ВЕРИГА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙ !
ГОРЕ ЩЕ ИМАШ НАГРЕДА ! Амин

Няма коментари:

Формуляр за връзка - Contact With Us

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог и интернет мрежа - Look for in site