Prayer

Prayer

Добре дошли в страницата на SMS BIBLIA

/BG / Публикувай молитвата си, чрез електронната си поща

/ENG/Post your prayer by e-mail

/1/ -E-mail; bpb1.prayer@blogger.com

/2/ -E-mail; christianfreeroma.prayer@blogger.com

Прилагаме още една електронна поща за публикуване на Молитва ; christianfreeroma.prayer@blogger.com . SMS BIBLIA е отворена за вашите молитви не само да предлагате, но и да се молите свободно, да подкрепите някой в молитва,e-mail; bpb1.prayer@blogger.com .

SMS BIBLIA контролира единствено и само да няма обидни думи, порнографско съдържание, премахва чужди реклами понеже е отворена страница, с цел да ви опазим от вируси и авторитета, като християни. Не натискайте линкове от реклама на публикациите , защото е отворен код за публикуване от всички от цял свят.

SMS BIBLIA е анонимна към всички свой клиенти и може да се коментира анонимно,необходимо е просто да следвате инструкциите , с изключение на онези които влизат легално с GOOGLE акаунт и коментират дадена молитва.

На публикации не отваряйте рекламите. Реклама може да се отвори само и единствено на СТРАНИЦИТЕ на web сайта, изрично е написано РЕКЛАМА, погледнете вижда се от дясната страна, когато сте на компютър и от горната страна мобилните телефони, към НАЧАЛНА СТРАНИЦА .

+++Знаете ли, че SMSBIBLIA на всеки 30 мин. някой се моли за вас? Това е така, защото ние не искаме да отпаднете от вяра, а също да бъдете изцелени и благословени мощно в името на Отца , Сина и Святия Дух ! +++

Ако искате да получавате нови съобщения за публикувани молитви, просто се регистрирайте на сайта ни.


*Translate page here of you chosen language *

Translator web - Преводач

*Translate page here of your chosen language* --- *Преведете страницата от тук на вашият избран език*

понеделник, 18 септември 2017 г.

Молитва

ДА СЕ МОЛИМ!!!
Сериозна и настоятелна молба за молитва! Който може и желае, нека да подкрепи християните и мисионерите останали с тях в държавите, където ислямският джихад контролира, за да ги насърчат и защитят.
1. Дан и Мерилин Уилсън, мисионери, които живеят на територии атакувани от Ислямска Държава (ИД), молят за подкрепа в молитва. ИД тъкмо превзе градът където се намират. Дан казва, че ИД систематично обикаля от къща на къща на всички християни и искат от децата да се отрекат от Исус. Той казва, че до сега нито едно дете не го е направило, понеже тези верни родители вдъхнали гореща вяра в техните деца, че те избрали мъченичеството. Всички деца били убити. Не и родителите. Моля ви да ги подкрепите с вашите молитви, да се молите за надежда и издръжливост.
Силите на ООН се оттеглиха а мисионерите са останали сами. Те са решили да не бягат в името на християнските семейства там, даже това да означава тяхната смърт. Много съм уплашена, те нямат идея как да служат на тези семейства видели мъченическата смърт на техните деца. Въпреки това, Дан казва, че е убеден че Бог ги е призовал да бъдат Негов глас и ръце в този момент.
Даже и сега, те ни умоляват за помощ: да се молим да имат куража да живеят призванието си в този труден момент. Също така и децата да приемат мъченичеството.
2. Тази молба дойде сутринта: преди няколко минути получих следният с.м.с на телефона от Сеян Малоне, който ръководи Crisis Relief International (CRI). После говорихме на кратко и я уверих че ще запозная всички мои познати с тази нужда от подкрепа чрез молитва.
„Загубихме град Queragosh (Qaraqosh). Той падна в ръцете на ИД и систематично обезглавяват децата. Това е градът, където ние донесохме тайно храна. ИД принудени Пешмерга (кюрдски сили) да отстъпят и сега са само на 10 минути от мястото, където работи екип CRI. Няколко хиляди души са избягали от град Ербил снощи. ООН евакуира персонала си от Ербил. Нашият екип е непоколебим и ще остане. Имаме нужда да ни подкрепите в молитва!. "
Моля ви, молете се народът от северен Ирак да бъде освободен от напредването на ужасните войски на ИД и тяхната цел „масово приемане на исляма или смърт за християните в целия район” .
Моля ви да не игнорирате това съобщение. И да не го препращате преди да се помолите лично; после го препратете на колкото се може повече хора. Изпратете го на вашите приятели и християни, които познавате. Пратете го на молитвените групи. Пратете го на вашите пастори и ги помолете да се молят по време на събранията .
Имаме нужда да „застанем в пролома” за нашите братя християни. Благодаря за вашите молитви.!!!!
Край на разговора

Няма коментари:

Формуляр за връзка - Contact With Us

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог и интернет мрежа - Look for in site