Prayer

Prayer

Добре дошли в страницата на SMS BIBLIA

/BG / Публикувай молитвата си, чрез електронната си поща

/ENG/Post your prayer by e-mail

/1/ -E-mail; bpb1.prayer@blogger.com

/2/ -E-mail; christianfreeroma.prayer@blogger.com

Прилагаме още една електронна поща за публикуване на Молитва ; christianfreeroma.prayer@blogger.com . SMS BIBLIA е отворена за вашите молитви не само да предлагате, но и да се молите свободно, да подкрепите някой в молитва,e-mail; bpb1.prayer@blogger.com .

SMS BIBLIA контролира единствено и само да няма обидни думи, порнографско съдържание, премахва чужди реклами понеже е отворена страница, с цел да ви опазим от вируси и авторитета, като християни. Не натискайте линкове от реклама на публикациите , защото е отворен код за публикуване от всички от цял свят.

SMS BIBLIA е анонимна към всички свой клиенти и може да се коментира анонимно,необходимо е просто да следвате инструкциите , с изключение на онези които влизат легално с GOOGLE акаунт и коментират дадена молитва.

На публикации не отваряйте рекламите. Реклама може да се отвори само и единствено на СТРАНИЦИТЕ на web сайта, изрично е написано РЕКЛАМА, погледнете вижда се от дясната страна, когато сте на компютър и от горната страна мобилните телефони, към НАЧАЛНА СТРАНИЦА .

+++Знаете ли, че SMSBIBLIA на всеки 30 мин. някой се моли за вас? Това е така, защото ние не искаме да отпаднете от вяра, а също да бъдете изцелени и благословени мощно в името на Отца , Сина и Святия Дух ! +++

Ако искате да получавате нови съобщения за публикувани молитви, просто се регистрирайте на сайта ни.


*Translate page here of you chosen language *

Translator web - Преводач

*Translate page here of your chosen language* --- *Преведете страницата от тук на вашият избран език*

събота, 14 август 2021 г.

Християни КОГО ПРОСЛАВЯТЕ

Християни,когато си избирате общи семейни снимки или само на децата си или ваши самостоятелни ,на които се харесвате ,правите им десетки корекции чрез разни приложения ,за да изглеждате като холивудски звезди и добавяте библейски стихове със съдържание,което няма НИКАКВА кореспонденция с това,което показват снимките ви,после ги качвате на стените си или ги споделяте насам-натам из християнските групи ,питам ви 
КОГО ПРОСЛАВЯТЕ?
Не използвате ли чародейно божието Слово за прослава на себе-то си,телата си и лицата си,които преди това сте се постарали максимално  да разхубавите?
КОГО ПРОСЛАВЯТЕ С ТОВА?
КОГО ИСКАТЕ ДА ХАРЕСВАТ ХОРАТА ПОД ТАКЪВ ПОСТ ВАС ИЛИ БИБЛЕЙСКИЯТ СТИХ?
КОГО ДА ХАРЕСАТ И ПОД ПОДОБНИ ВИДЕА ,В КОИТО НЯМА НИЩО ХРИСТИЯНСКО, СЛОВОТО ИЛИ ВАС?
Просто питам!
А вие си представете ,че ако сега сте пред Бога Сърцеведец, дали бихте могли да Му отговорите без грам притеснение,че казвате истината:
”Само Господа прославям с тези библейски стихове към мои снимки и видеа,а не себе си!”
Но,ако усетите в сърцата си сега изобличение,аз питам :”Защо по-добре  не решите да си качите снимките БЕЗ библейски стихове към тях и защо просто не качите библейски стихове БЕЗ ваши снимки към тях?”
Какво печелите при първият вариант и какво губите при вторият?
Простете!
Бъдете благословени в Господа Исус!

Няма коментари:

Формуляр за връзка - Contact With Us

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог и интернет мрежа - Look for in site